Nagy Csaba polgármester és csapata teljesítette ígéretét és öt év alatt pezsgő közösségi életet teremtett a városban, a fejlesztéseknek köszönhetően pedig a település a térség központja lett – jelentette ki Nyitrai Zsolt az V. Legyen tánc fesztivál megnyitóján.

Öt év alatt pezsgő településsé vált Füzesabony

Füzesabony országgyűlési képviselője, miniszterelnöki megbízott elmondta: öt esztendő alatt új élet költözött a településre. Az előző évtizedekben mintha megállt volna itt az idő, ám azóta számos beruházás indult el, illetve fejeződött be, újabb tervek születtek, a közösségi élet pedig – mint ez a fesztivál is bizonyítja – sokkal színesebb lett.

Nyitrai Zsolt szólt arról is, hogy Nagy Csaba vezetésével fél évtized alatt megújultak az utak, az óvodák, az iskolák, ipari park létesült, emellett pedig végre méltó városközpont épül Füzesabonyban. Mára a város a térségben vezető szerepet tölt be, a polgármester és csapata pedig folyamatosan meghallgatja és támogatja a lakosság elképzeléseit, terveit.

Öt év alatt pezsgő településsé vált Füzesabony

A polgármester igazi közösséget épített a településen, mindezt a rendezvények sokasága is bizonyítja, ám a fontos fejlesztések megvalósulása érdekében is arra kérte a helyieket, hogy támogassák a város vezetését az októberi választáson, hogy befejeződhessenek az elkezdett beruházások, s újabb fejlesztések indulhassanak el.

A folytatásra csakis ő képes – jelentette ki Nyitrai Zsolt.

Nagy Csaba köszöntőjében méltatta a helyi polgárok összefogását, hiszen eredményeiket együtt érték el, ugyanakkor arra kérte a jelenlévőket: bízzanak meg továbbra is a város vezetésében, hogy a fejlődés folytatódjon.

A fesztiválon országosan ismert sztárok léptek fel, így mások mellett Szikora Róbert és az R-GO, Pál Tamás, Mujahid Zoltán, a Show The Miracles és B. Tóth László is szórakoztatta a közönséget.