Egerben, a Felsővárosban nyitotta meg a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség új ügyfélszolgálati irodáját. Az eseményen a párt politikusai mellett a környékbeli polgármesterek is részt vettek.

(a TV Eger felvétele)

Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő elmondta: a szolgáltató funkciókat is ellátó iroda fontos feladatának tartja a helyi lakosság segítését, valamint a közösségteremtést.

Az új egri ügyfélszolgálati iroda egyben Heves megyei irodaként is működik. Az ünnepi eseményen részt vett Horváth László kormánymegbízott, Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, Szabó Zsolt, a Fidesz Heves megyei elnöke, valamint Bíró Márk regionális pártigazgató. Az ügyfélszolgálati iroda átadóján Kubatov Gábor országos pártigazgató hangsúlyozta, hogy „a Fidesz egy szolgáltató párt“.

Nyitrai Zsolt az ünnepélyes megnyitón arról szólt, hogy helyben egy új szemléletű politika veszi kezdetét az iroda átadásával. Ennek lényege, hogy a pártok ne magukat helyezzék előtérbe, hanem a lakosság mindennapi életét érintő kérdésekben nyújtsanak segítséget.

Az új ügyfélszolgálati centrum legfontosabb célja tehát a helyi polgárok szolgálata, valamint egy élő, mozgalmas, lüktető közösségi tér megteremtése. Ennek jegyében állandó programokat kínálnak a lakosság számára.

Lesz pénzügyi és jogi tanácsadás, segítséget nyújtanak a vállalkozásoknak, szerveznek korrepetálásokat diákoknak, a várostörténeti és filmklub mellett környezetvédelmi és az életmóddal kapcsolatos tanácsokkal is ellátják a hozzájuk fordulókat. Ugyanakkor otthont kívánnak biztosítani a szövetségeseik, a KDNP, a Nemzeti Fórum, a Magosz, a Lungo Drom, a Kisgazda Polgári Egyesület, a Fidelitas és a Vállalkozók Pártja által szervezett rendezvényeknek is.

A kézműves foglakozások a kisebbeknek, a gasztronómiai és borászati rendezvények pedig a felnőtteknek nyújthatnak majd hasznos és élvezetes elfoglaltságot. Szombatonként pedig az információs pultnál kaphatnak segítséget ügyes-bajos dolgaikkal kapcsolatos kérdéseikre a helyi polgárok.

Az Egri Polgárok Háza elérhetőségei és nyitva tartása:
E-mail cím: mail@egripolgarokhaza.hu
Telefon: 36/311-560
Cím: 3300 Eger, II. Rákóczi F. út 45.

Nyitva tartás:
szerda, csütörtök, péntek: 14:00-18:00
szombat: 9:00-12:00