A neves filmproducer, Andrew G. Vajna jóvoltából Egri Csillagot isznak a filmsztárok a jelenleg zajló Cannes-i filmfesztiválon.

Az új egri fehér cuvéenek remek reklámot adó akcióban dr. Nyitrai Zsolt miniszterelnöki biztos, egri országgyűlési képviselő is közreműködött. A nemzetközi porondon, világsztárok, hírességek előtt bemutatkozó Egri Csillag három borász Bolyki János, Csutorás Ferenc és Demeter Csaba pincészetéből származik.

– Andy Vajna egri látogatásakor találkozott a borainkkal, és nagyon megtetszett neki az Egri Bikavér fehér párjának szánt Egri Csillag. Így vetődött fel a gondolat, hogy filmes hírességek körében mintegy „bornagykövetként” népszerűsítse a bort, amit rögtön örömmel el is vállalt.

Az idén rendezett Cannes-i filmfesztiválra így már az ő révén kerültek a boraink: mindhármunktól vitt Egri Csillagot, s persze mellette pár másféle nedűt is. Nemcsak a filmsztárok, hanem a producerek, a filmalapok vezetői is megkóstolhatták a pincészeteink termékeit, amelyek információink szerint nagy sikert arattak – mondta el a Hírlapnak az egyik Csillag alkotója, Bolyki János.

(forrás: heol.hu)