Holnaptól célegyenesbe fordul a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampánya – jelentette be Nyitrai Zsolt.

A Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója, ismertetve a kampány utolsó két hetének menetrendjét, kifejtette: a korábbi hetekben elindított országjárás a következő napokban is folytatódni fog a Fidesz EP-képviselőjelöltjei, valamint a kormányzó pártszövetség ismertebb politikusainak részvételével.

Mint mondta: ezeken a lakossági fórumokon a fideszes politikusok párbeszédet folytatnak a választópolgárokkal, csak úgy, mint tették azt az országgyűlési választást megelőző kampányban is.

Nyitrai Zsolt tájékoztatása szerint a jövő héten indul a Fidesz telefonos kampánya, mely szintén az EP-választások jelentőségére kívánja felhívni a figyelmet.

A Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója közölte azt is, hogy szórólapjaikat is a jövő héten juttatják el az emberekhez, melyben Orbán Viktor rövid üzenete és egy tájékoztatás olvasható az EP-választásokhoz kapcsolódó általános tudnivalókról.

A május 25-e előtti utolsó héten pedig százezer önkéntes fogja személyesen elvinni a párt támogatóinak Orbán Viktor miniszterelnök levelét – tette hozzá.

„Ugyanolyan nagy támogatottságot kell felmutatnia a Fidesz-KDNP-nek, mint az országgyűlési választáson, hiszen akkor tudják majd megfelelő módon képviselni az Európai Parlamentben a magyar érdekeket képviselőink” – fogalmazott.

Nyitrai Zsolt kiemelte, hogy a Fidesz álláspontja szerint olyan képviselőket kell Brüsszelbe küldeni, akik kiállnak Magyarországért, a magyar érdekekért, akik megvédik a rezsicsökkentést, a magyar födet, a magyar családokat és a munkahelyeket. Olyan képviselőket kell küldeni, akik nem tűrik, hogy bürokraták és bankárok diktáljanak nekünk, és akik kivívják a tiszteletet Magyarországnak és a magyaroknak – szögezte le.

fidesz.hu