A Postai világnap alkalmából köszöntjük a postai dolgozókat – olvasható Nyitrai Zsolt, a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatójának szerdai közleményében.

Mint írja, köszönetet mondunk munkájukért, amellyel nap mint nap segítik az ország működését és a kapcsolattartást  a családok, a hivatalok és  a vállalkozások között határon innen és túl. Tájékoztat arról is, hogy a Magyar Posta az egyik legrégebbi és legnagyobb nemzeti szolgáltató, amely a 21. században nagy kihívások és versenyhelyzet előtt áll. A tavaly elfogadott új postai szolgáltatásokról szóló törvény biztosítja, hogy a Magyar Posta a kötelező európai piacnyitás közepette is biztos lábakon álljon és egyetemes szolgáltató maradhasson. Hiszünk abban, hogy a Magyar Posta nélkülözhetetlen a vidéki Magyarország számára, ezért a Fidesz  elkötelezett amellett, hogy a továbbiakban is megvédje és fejlessze a Magyar Postát.

Mindent meg fogunk tenni, hogy a postai dolgozók és az ügyfelek egyaránt nyertesei legyenek az átalakulásoknak. Segíteni fogjuk, hogy a Magyar Posta javuló színvonalú, ügyfélbarát szolgáltatásokat legyen képes nyújtani, amelyek által üzletileg sikeres és innovatív vállalkozás lehet, továbbá dolgozóinak megbízható és  korrekt munkáltatója  maradhat a jövőben is – zárul a közlemény.

Forrás: fidesz.hu