Hatvanban Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, a Fidesz megyei elnöke, valamint Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője sajtótájékoztató keretében mutatta be a Fidesz-KDNP hatvani polgármester- és képviselőjelöltjét, Gál Erzsébetet.

Hatvan újra a fejlődés útjára léphet!

Nyitrai Zsolt hangsúlyozta, 32 nappal a választások előtt új szakaszba lépett a kampány, hiszen mára világossá vált, kik indulhatnak az október 13-i voksoláson.

Gál Erzsébetről szólva elmondta azt is, hogy képes megszólítani a hatvaniakat: mérnök-közgazdászként nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező, kiváló közéleti emberre szavazhatnak a helyi polgárok.

A város közelmúltja kapcsán a képviselő emlékeztetett arra is, hogy az utóbbi években a viták és az együttműködés hiánya miatt Hatvan sok lehetőséget szalasztott el, mindennek pedig a helyiek látták kárát.

Ennek véget kell vetni, a fejlődés újraindulásának záloga az, ha Gál Erzsébet lesz a város polgármestere. A térség lehetőségeinek kiaknázására, egy lendületes fejlődésre elindítására Hatvanban csak a Fidesz-KDNP jelöltjének lehet esélye! – jelentette ki a honatya.

Gál Erzsébet elmondta: csapatával, rajta kívül nyolc képviselő-jelölttel készen áll a feladatra. Külön öröm számára, hogy a jelöltek fele nő, így azt reméli, hogy empátiából sem lesz hiány a jövőben.

Szólt arról is, hogy egy másfajta városvezetést honosítana meg győzelme esetén, így a kormány támogatásával az infrastrukturális, valamint humán szolgáltatásokkal kapcsolatos fejlesztésekre helyezné a hangsúlyt. Ezen célok eléréséért dolgoznak majd az önkormányzattal, a megyei közgyűléssel, az országgyűlési képviselővel, valamint a kormánnyal együtt – fejtette ki Gál Erzsébet.

Szabó Zsolt, Hatvan és térsége országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy Hatvanra a békétlenség volt jellemző az utóbbi években, ami a fejlődés lelassulását okozta. Ennek véget kell vetni, így a város újra egy sikeres térségi központtá válhat.  Egyértelműen megfogalmazódott, hogy eredményt csak a Fidesz-KDNP vezetésével és Gál Erzsébet polgármesterrel érhető el, így folytatódhat az a fellendülés, amely 2010 és 2014 között volt tapasztalható Hatvanban – mondta a képviselő.

Szabó Zsolt hangsúlyozta: csak a kormány támogatásával, a békétlenség megszűnésével, a lakossággal és a civilekkel való párbeszéddel képzelhető el az, hogy Hatvan a térséggel együtt újra fejlődő pályára álljon. Erre Gál Erzsébet személye a garancia – jelentette ki.