Hajrá, Magyarország! címmel megjelent Nyitrai Zsolt, a Fidesz-KDNP jelöltjének választási kiadványa, amelyet Eger és térsége minden háztartásába eljuttatnak majd a következő napokban.

A Hajrá, Magyarország! című választási kiadvány itt érhető el.

Hajrá, Magyarország!

A kiadvány beszámol Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, Eger és térsége országgyűlési képviselőjének elmúlt években végzett munkájáról.

A színes nyomtatványban láthatjuk az M25-ös összekötő út építkezését, a felújított egri kórház épületét, az egyetemmé vált egri felsőoktatási intézményt, valamint a hungarikummá vált Egri Bikavért.

Orbán Viktor miniszterelnök interjúját is megtalálják az olvasók a kiadványban „Magyarország az első” címmel, de több írás szól a választások igazi tétjéről, a bevándorlás megakadályozásának szükségességéről.

A magyar válogatott sportolók – Böde Dániel, Kiss Virág – nyilatkozatai mellett megszólal az újságban egy büszke anyuka is, akinek a fia a magyar államhatárt védi.

Számos olyan országos hírű – de egri kötődésű – személyiség mondja el személyes véleményét Nyitrai Zsoltról, akik támogatják a jelöltet az április 8-i választáson.  A polgármesterek, borászok, sportolók mellett van két Kossuth-díjas híresség is: Eperjes Károly színművész és Szabó Attila zenész.